Welkom bij Floats.nl

Floats.nl is een initiatief van dobbergroothandel Hans Bonte.

Wij hebben deze site gemaakt om u beter van dienst te kunnen zijn en om onze producten onder de aandacht bij u als consument te brengen.

Wij verkopen alleen aan de detailhandel en al onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de vakhandel.

Op deze site vind u alles wat dobbergroothandel Hans Bonte in het assortiment heeft, van een heel licht pennetje tot aan een zware snoekdobber. Dit uitsluitend alleen in de beste kwaliteit kunststof.

Aan de linkerzijde vind u onze navigatiebalk, hier vind u de button met modellen waar we al onze producten met de daarbij behorende specificaties zoals gewicht en lengte van de dobber hebben geplaast.

Onder de button winkels vind u de winkeliers die onze dobbers verkopen staat uw winkelier er niet bij meld hem dan deze site en vraag hem contact met ons op te nemen zodat ook uw winkelier onze dobbers in zijn assortiment op kan nemen.

Onder de button kanjers vind u mooie en bijzondere vangsten van onze lezers, ook u kunt als u een kanjer of gewoon een mooie vis heeft gevangen een mailtje sturen naar onderstaand adres met daarin de vangstgegevens van de vis en natuurlijk een foto zodat wij ook uw foto op onze site kunnen plaatsen.

Veel plezier op de site en als u ons wat leuks te melden heeft kunt u altijd mailen naar : hans@floats.nl.

Met vriendelijke groet, Hans Bonte

 
 
 
 

BEET APRIL 2005